Hurrikaani voitti Lakkapään Rovaniemellä selkeästi 0-3

Ensimmmäinen erä Rovaniemellä lähti odottavissa tunnelmissa liikkeelle reilun 800 katsojan seuratessa tiiviisti ottelua. Lakkapään passari Arash Dosanjh palasi viikon ottelutauon jälkeen kuusikkoon. Pelin rauhallisessa temmossa  ensimmäinen erä eteni tasaisesti jatkopalloille asti. Hurrikaanin joukkueesta Eemeli Kouki hyökkäsi vahvasti ja vastaavasti Lakkapään Keskimiehet Brown ja Walsh napsivat pisteitä vuorotahtiin. Ensimmäinen erä päättyi Matti Oivasen pystytorjuntaan tilanteeseen 26-28.

Toisen erän tekniseen aikalisään asti joukkueet ottelivat tasatahtiin, kunnes Hurrikaani kiipesi piste pisteeltä karkuun. Gustavsson nosti Lakkapään vielä mukaan taistoon haastavilla aloitussyötöillään  11-13 tilanteeseen, mutta Hurrikaanin Mikko Oivasen astuessa syöttöruutuun, ottelun ratkaisupallot olivat edessä. Oivanen vei joukkueen erävoittoon kolmella ässällä pistein 18-25.

Kolmannessa erässä Hurrikaani vei ottelua alusta lähtien. Lakkapää kamppaili mukana tilanteeseen 12-13. Miikka Lemola tuli kuusikkoon Chris Wothin tilalle ja herättikin joukkueen taisteluilmettä hetkellisesti. Erän puolessa välissä Karri Kutinlahti syötti useita pisteitä ja sai aikaan selkeän pistekaulan. Erä Hurrikaanille 15-25.

Hurrikaanin parhaana palkittiin Harrison Peacock ja Lakkapäältä Bobby Walsh.