Galatasaray FXTCR Istanbul – Hurrikaani 3-0 (25–14, 25–21, 25–18)

Aloituskentälliset:

Hurrikaani: Cedic-Kouki-Oivanen-Määttä-Petrusevics-Koppanen-Mäntylä

Galatasaray: Tuia-Keskin-Emet-Akseker-Baranek-Rejlek-Cakir

Hurrikaanin tuuli tyyntyi Istanbulissa jo ensimmäisessä erässä Euroopan huippuseuroihin kuuluvaa Galatasarayn joukkuetta vastaan pelatussa toisessa osaottelussa. Kotiottelussa mainiosti esiintynyt Hurrikaani joutui taipumaan vastustajan vahvan esityksen edessä 3-0.

DSC_6341-1024x678

Ottelun jälkeen Hurrikaanin päävalmentaja Ville Kakko oli pettynyt ottelun kulkuun. Suurin ero joukkueiden välillä oli hyökkäystehoissa, joissa Galatasaraylla 53 % ja Hurrikaanilla 33 %.

”Olen erittäin pettynyt tappioon ja erityisesti ilmeeseen, millä tappio tuli. Omaan piikkiini voin ottaa sen, että valmistautuminen ei mennyt ihan niin kuin olin kaavaillut. Tänään lähdettiin hakemaan rohkeaa ja reipasta peliä, mutta molemmat puuttuivat ja tuska ottelun edetessä lisääntyi koko ajan, kun ei uskallettu vastustajaa vastaan pelata. Tämän tason joukkuetta vastaan peli kulku oli näin ollen selvä. Tästä varmasti taas opittiin jotakin ja nyt lähdetään keskittymään kotimaan sarjoihin ja siellä on työmaata ihan riittävästi. ”Näin kommentoi Hurrikaanin päävalmentaja Ville Kakko.

Myös Hurrikaanin kapteeni oli joukkueen pelaamiseen ja tappioon pettynyt:

”Ensimmäinen erä oli todella vaikea ja näin ollen vähän huono lähtö peliin. Toisessa erässä saatiin pikkasen parannettua ja pelin juonesta kiinni, mutta kyllä tänään oli tasan yksi joukkue kentällä ja se oli Galatasaray. Miehet pelasivat ja pojat vikisi.”

DSC_6373-1024x678

Galatasarayn joukkueen toinen kapteeni Emet Ibrahim oli tyytyväinen joukkueensa pelaamiseen:

“After the close defeat we had in Turkish Championship last weekend, we had to retake and focus on today’s match quickly. I believe we did well today. We struggled in the middle of the second set but we did not let the battle go. I am really happy to be in the 1/16th Finals of 2015 CEV Challenge Cup.” .

DSC_6352-1024x678

Palattuaan kotimaahan Hurrikaani pelaa seuraavan ottelun Iskua vastaan Tampereella ensi sunnuntaina.