706 katsojaa näkivät Loimaan lauantai-iltapäivässä vaihe rikkaan Mestaruusliigan ottelun, kun Raision Loimu haki pisteet Loimaan Liikuntahallista 3-2 (20-25, 20-25, 25-14, 25-22, 9-15) lukemin. Hurrikaanin tehokkaimmat pelaajat oli vaihdosta kentälle tullut hakkuri Ryan Jay Owens (17/+11) ja kapteeni Eemeli Kouki (16/+7). Loimulta pisteiden valossa esillä eniten olivat hakkuri Daniel Vargas (24/+17) ja yleispelaaja, kapteeni Ossi Rumpunen(18/+7).

Avauskuusikot:
Hurrikaani-Loimaa: #1 (L) Jesse Mäntylä, #3 Konstantin Shumov, #6 Dima Dolgopolov, #10 Eemeli Kouki, #11 Mohamed Alhachdadi, #15 Matti Oivanen ja #16 Luke Smith.

Raision Loimu: #1 Daniel Vargas, #3 Ryan Meehan, #4 (L) Joel Silva, #5 Ossi Rumpunen, #7 Tuukka Anttila, #9 Kirill Borichev ja #11 Ville Juntura.

Hurrikaani-Loimaa aloitti äärimmäisen vahvasti ottelun Loimua vastaan kotiparketilla. Peli oli monipuolista ja etenkin hyökkäyspelissä hakkuri Mohamed Alhachdadi ja kapteeni yleispelaaja Eemeli Kouki löysivät rakoja raisiolaisten vastaanotossa. Ennen avauserän teknistä aikalisää nähtiin pari taistelupalloa ja lukuisia syöttövirheitä. Tekniselle edettiin Hurrikaanin 14-13 johdossa.

Teknisen aikalisän jälkeen joukkueet tekivät vuorotahtiin pisteitä aina 18-18 tilanteeseen asti jolloin Loimu otti kahden pisteen niskalenkin kotijoukkueesta Koukin hyökkäysvirheen ja vieraiden keskitorjuja Ryan Meehanin torjunnan muodossa. Ensimmäinen erä päättyi ässäsyöttöön, kun Loimun kokenut yleispelaaja, kapteeni Ossi Rumpunen syötti pallon keskelle kotijoukkueen kenttäpuoliskoa. Avauserä siten vieraille 25-20 lukemin.

Toinen erä oli kauttaaltaan Raision Loimun hallintaa. Joukkue horjutti vahvalla syötöllä erän ensimmäisten pallojen jälkeen Hurrikaani-Loimaan vastaanottoa ja mursi torjuntaa loistavalla hyökkäyspelillä. Etenkin keskitorjuja Meehan ja hakkuri Daniel Vargas astuivat esiin raisiolaisilta. Lisäksi Rumpunen jatkoi takuuvarmaa suorittamista Loimulta.

Hurrikaani suoritti toisen erän lopulla 20-22 tilanteessa kolmanteen erään pysyneen vaihdon, jossa kentälle tulivat tiistain tapaan Ryan Jay Owens ja Mauri Kurppa vaihdossa Mohamed Alhachdadiin sekä Dima Dolgopoloviin.

Hakkuri- ja passarivaihdosta huolimatta myös toinen erä Loimulle 25-20 lukemin.

Hurrikaani ei kyennyt pysäyttämään Loimun hakkuria avauserissä

Hurrikaani ei kyennyt pysäyttämään Loimun hakkuri Daniel Vargasia avauserissä

Kolmanteen erään Hurrikaani-Loimaa sai myrskyisän alun. Kotijoukkueelta onnistui kaikki ja mm. Matti Oivanen syötti kauden ensimmäisen ässäsyötön Mestaruusliigassa. Lisäksi kentälle tullut passari Kurppa pääsi murjomaan pitkällä leijasyöttövuorollaan vieraiden vastaanottoa. Ismo Tuominen käytti Loimun kaikki aikalisät kolmannen erän ensimmäisellä kolmanneksella. Nekään eivät riittäneet pysäyttämään Hurrikaanin pyörrettä, joka vei kotijoukkueen tekniselle aikalisälle 14-6 johdossa.

Teknisen aikalisän jälkeen joukkueet tekivät vuorotahtiin pisteitä loppuerän. Hurrikaani piti eron koko ajan isona eikä päästänyt Loimua erään mukaan missään vaiheessa. Lopulta kolmas erä selvin 25-14 lukemin kotijoukkueelle.

Raision Loimu sai vahvan startin neljänteen erään. Parhaimmillaan joukkue johti jo erän alussa peliä viidellä pisteellä 8-3 lukemin. Tässä vaiheessa Hurrikaani-Loimaan päävalmentaja Nicola Giolito reagoi ja vaihtoi Luke Smithin pois kentältä, jonka tilalle tuli Tomi Mutka.

Kotijoukkue nousi 11-11 tasalukemiin parin hyvän hyökkäyksen ja torjunnan voimin. Tässä vaiheessa Loimun Ismo Tuominen otti aikalisän ja vei Loimun tämän turvin tekniselle aikalisälle 14-12 johdossa. Hurrikaani nousi tasoihin, mutta Loimu karkasi kahteen kertaan kahden pisteen johtoon (15-17 ja 17-19), mutta menetti erän lopulta virheiden myötä kotijoukkueelle. Hurrikaanille neljäs erä 25-22 lukemin.

Viides erä oli Loimun näytöstä. Vieraat karkasivat Ossi Rumpusen syöttövuoron heti alkuun 5-0 johtoon ja ottelu oli käytännössä sitä myöden valmis. Hurrikaani pääsi parhaimmillaan kolmen pisteen (5-8) päähän, mutta ei lähemmäksi. Viides erä meni lopulta selvästi vieraille pistein 15-9 ja näin koko ottelun erin 3-2.