Välieräsarja katkolle tulevan lauantain ottelussa

Hurrikaani-Loimaa nappasi kolmannen perättäisen voiton välieräsarjassa Lakkapäätä vastaan erin 1-3 (20-25, 25-18, 20-25, 20-25).

Ottelun ensimmäisessä erässä Lakkapää lähti viemään peliä ollen tekniselle aikalisälle 14-9 johdossa. Tässä kohtaa Karri Kutinlahti nappasi kaksi nasevaa tappotorjuntaa, Matti Oivasen syöttäessä vahvasti ja Hurrikaani käänsi ensimmäisen erän tilanteen itselleen 14-15. Lakkapään tehdessä muutamia virheitä Hurrikaani vei itselleen ensimmäisen erän 20-25.

Toinen erä lähti alkuun liikkeelle tasaisissa tunnelmissa. Jouni Palokangas nousi Lakkapäältä tämän erän hahmoksi. Teknisen aikalisällementiin  kotijoukkueen johtaessa 14-10 ja tämän jälkeen Palokangas syötti Lakkapään johtoon 19-10. Erä näin lopulta Lakkapäälle 25-18.

Kolmas erä oli tasainen tilanteeseen 17-17 saakka. Erä oli vuorottaista syöttöpeliä, jonka Hurrikaanin Eemeli Kouki vei lopulta muutaman pisteen eroon 17-19. Erä Hurrikaanille 20-25.

Neljännessä erässä Hurrikaanin varmuus pelin johdossa oli alusta alkaen selvää. Lakkapää tasoitti tilannetta aika ajoin pisteen päähän, mutta Mikko Oivasen ja Harrison Peacockin vahvoilla syötöillä erä päättyi ässäsyöttöön  tilanteeseen 20-25.

Kokonaisuudessaan Lakkapäälle kirjattiin neljään erään 24 syöttövirhettä, kun taas vastaavasti Hurrikaanille 14. Ottelun parhaina pelaajina Hurrikaanilta palkittiin Eemeli Kouki ja Lakkapäältä Chris Voth. Tulevan lauantain 8.4.2017 klo:17.00 ottelussa Loimaan Liikuntahallissa Hurrikaanilla on ensimmäisen kerran mahdollisuus katkaista välieräsarja kotonaan.