Liput ja kausikortit

Hurrikaanin peleihin kannattaa aina tulla paikan päälle kokemaan loimaalaista palloilun tunnelmaa sekä tukemaan joukkuetta.

Voit varata lippusi joko ennakkoon www.seat4.me tai ostaa lipun paikan päältä lipunmyynnistä. Lipunmyynti aukeaa 1,5h ennen ottelun alkua.

Jos taas haaveilet omasta istumapaikasta joka pelissä, kausikortilla saat vakiopaikan kaikkiin harjoitus- ja runkosarjan kotipeleihin sekä Suomen Cupin peleihin.

Pääsyliput

Aikuiset 15 €
Opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset 10 €
Lapset 12-17 v. 8 €
Alle 12-v. ilmaiseksi vanhemman kanssa.
S-etukortilla euron alennus runkosarjan kotipeleistä.

*) pudotuspelien pääsylippuhinnoittelu julkistetaan myöhemmin.

Kausikortti 220 €

Sisältää sisäänpääsyn harjoitusotteluihin, runkosarjan kotiotteluihin ja Suomen Cupin kotiotteluihin (Loimaa) ja oman numeroidun istuinpaikan

Kampanjakortteja (numeroimaton) myydään rajattu ajankohta kesällä 2019.
Seuraa Hurrikaani-Loimaan tiedoittelua kotisivuilla sekä somessa.

VIP-kortti 550 €

Sisältää sisäänpääsyn harjoitusotteluihin, runkosarjan kotiotteluihin ja Suomen Cupin kotiotteluihin (Loimaa), oman numeroidun istuinpaikan ja Hurrikaani-klubin tarjoilut.

Lahjakortti

Anna Hurrikaanin lahjakortti lahjaksi, summan päätät sinä. Lahjakortin voi käyttää missä vain runkosarjan kotipelissä saman kauden aikana.
Tyylikkään lahjakortin voit ostaa kotipeleissä fanishopista ja muina päivinä Hurrikaanin toimistolta, Kelloliike Iisakista tai pian aukeavasta verkkokaupastamme.

Tervetuloa!