Hurrikaani – Etta 0-3 (20-25, 20-25, 21-25)
Hurrikaanin runkosarjan viimeinen ottelu lähti kepeästi käyntiin, mutta ilo jäi hyvin lyhytaikaiseksi. Kotijoukkue kadotti ensimmäisessä erässä 12-6-johtonsa. Samalla tuntui katoavan koko peliajatus. Etta jauhoi pisteitä todella tehokkaasti, eikä Hurrikaani voinut kuin katsella läheltä huipputason pelaamista.
-Oli valmentajaurani helpoin peli. Kaikki toimi hyvin. Minä vain yritin olla pilaamatta mitään, kuvaili valmentaja Olli Kuoksa tunnelmiaan ottelun tauottua.
Kuoksa saikin ottaa rennosti, kun syöttö kulki (yksitoista ässää ja silti vain kahdeksan syöttövirhettä), vastaanotto toimi ja Ettan passari Niko Haapakoski tarjoili paikkoja erityisesti hakkuri Joonas Jokelalle (20/+13) ja yleispelaaja Jiri Hänniselle (18/+15). Kuten tehoista nähdään, nämä kaksi nuorukaista pelasivat erittäin kypsästi eivätkä tehneet hyökkäyksissään kuin yhteensä kaksi virhettä.
Hurrikaani sai voiton ainoastaan torjuntapelissä (8-2), jossa Max Staples (kolme torjuntaa), Antti Ropponen (kaksi torjuntaa), ja vasta kolmannessa erässä kentälle päässyt Karri Kutinlahti (kaksi torjuntaa) olivat tehokkaimmat. Vaikka torjuntoja tulikin Ettaa enemmän, pystyivät oululaiset tavan takaa tekemään pisteitä Hurrikaani-torjunnan käsistä.
Hurrikaanin miehistössä vemppaan oli tällä kertaa joutunut libero Jesse Mäntylä, jota paikkasi Tomi Rumpunen. Aussipelaajien ja liberon muodostama vastaanotto oli lievää suuremmissa vaikeuksissa Ettan painavien leijasyöttöjen kanssa. Eetu Pennasen (7/+6) tulo kentälle kolmannessa erässä vahvisti puolestaan Ettan vastaanottoa niin, että myös viimeinen erä kääntyi lopulta vieraille.
Ottelulla ei ollut Hurrikaanille merkitystä sarjasijoitukseen, mutta silti luvattoman hengettömästi joukkue kentällä esiintyi. Puolivälierät alkavat ensi keskiviikkona kotiottelulla joko LEKA Volleytä ja Lakkapäätä vastaan. Toivottavasti huono kenraaliharjoitus lupaa hyvää playoffs-ensi-iltaan. Tällä esityksellä voitot ovat jatkossa kiven alla. Mutta, kuten tiedetään, jokainen ottelu alkaa nolla-nolla-tilanteesta eikä edellisillä otteluilla oli mitään merkitystä, kun ensimmäinen aloitussyöttö lähtee. Päivän vire ratkaisee voittajan.