Leka Volley- Hurrikaani 0-3 (20-25, 24-26, 15-25)

Hurrikaanin viikon kolmas peli päättyi kahden edellisen tavoin voittoon. Tällä kerralla joukkue nitisti Kuopiolaisen Leka:n suoraan kolmessa erässä. Ottelun kirkkaimpana tähtenä loisti Hurrikaanin hakkuri Vladimir Cedic, joka tänään takoi tehot 30/+21. Cedic pelasi todella vahvan viikonlopun, sillä eilen Oulussa mies tehtaili 34 pistettä viidessä erässä. Kotimatkalta tavoitettu iloinen serbi kommentoi onnistunutta viikonloppua: – Pelasimme joukkueena hienosti. Meillä oli paljon positiivista energiaa eilisen voiton jälkeen, emmekä ottaneet paineita voitosta etukäteen harteillemme. Kiitos kuuluu siis myös valmentajille ja muille mukana olleille henkilöille. Tämä oli koko joukkueen voitto, pelimme toimi kuin käkikello Kelloliike Iisakissa.

Hurrikaani lähti otteluun hieman normaalista poikkeavalla seitsikolla. Passariksi aloitukseen Hurrikaanin valmentaja Ville Kakko oli valinnut Tauno Lipin ja yleispelaajaksi Kasimir Vuorisen. Muut pelajaat aloituskokoonpanossa olivat: Eemeli Kouki, Tuomas Koppanen, Matti Oivanen, Vladimir Cedic ja liberona Jesse Mäntylä. Leka volleyn oli myös liikkeellä hieman epätavallisella kokoonpanolla. Heillä kokoonpanosta puuttui keskipelaaja Jukka Lehtonen ja liberon paikan otti haltuun Simo Puttonen.

Pelin avauserässä ei ihmeitä tapahtunut, Hurrikaani karkasi kotijoukkueelta heti alussa ja nappasi erästä voiton. Toiseen erään Hurrikaani sai heikomman lähdön, joukkue teki neljä virhettä ja Leka sai erään lentävän lähdön. Huippuvireisen Cedicin johdolla Hurrikaani tavoitti Lekan etumatkan nopeasti. Teknisellä aikalisällä vierasjoukkue Hurrikaanin johto oli kaksi pistettä. Leka ei erää helpolla luovuttanut vaan kiri uudelleen johtoasemaan, erä näytti jo karkaavan kotijoukkueen eduksi. Passariksi kentälle tulleen Kalle Määtän avulla ja Eemeli Koukin lopun syöttövuorolla Hurrikaani löi Lekalle jauhot suuhun kavuten 22-24 tappiotilanteesta hienoon 26-24 erävoittoon. Pitkällä tauolla Lekan usko voittoon taisi loppua, sillä viimeinen erä oli lähinnä muodollisuus. Kolmannen erän alussa tulostaululla lukemat 7-0 Hurrikaanille ja peli oli sillä selvä kun vierasjoukkueen vire säilyi erän loppuun asti.

Valmentaja Kakko oli syystäkin tyytyväinen viikonloppuun: – Reipas Hurrikaani tänään, oli kiva katsella peliä kentän laidalla. Savolaisilla oli tänään naama enemmän mutrulla kuin miellä varsinaissuomalaisilla. Joukkue reagoi hienosti tehtyihin muutoksiin aloituskokoonpanossa. Uudet pelaajat seitsikossa toivat selvästi lisää virtaa kentälle ja Määtän tulo toisen erän lopulla vielä vähän paransi peliä. Koko joukkue onnistui ja toivottavasti tämä positiivinen peli tuo tullessaan lisää samanlaisia onnistumisia.

Tilastopoimintoja: Ottelun tehokkain: Cedic 30/+21, eniten vastaanottoja: Kasimir Vuorinen 34kpl (47%), tarkin vastaanotto %: Pekka Seppänen 67%, eniten torjuntoja: Tuomas Koppanen 6kpl.