Perungan Pojat – Hurrikaani- Loimaa 2-3 (23-25,17-25,25-18,25-20,12-15)

Hurrikaani- Loimaa jatkaa uskomatonta syyskautta. Joukkue on osoittanut sielunsa, joka on täynnä musta- keltaista energiaa. Sen tekeminen on sillä tasolla, että kauden avauskierrosten jälkeen tuskin kukaan, joukkueen ulkopuolella, olisi uskonut, että joukkue taistelee tällä hetkellä sarjan kolmossijasta. – En tiedä itsekään, miten ollaankin näin hyvin pelattu, Mikko Suomalainen naurahtaa. – Meillä on tietyt pelaajat joutuneet ottamaan enemmän vastuuta, kun Luka Marttila ja Aleksi Muukkonen on poissa, mies tietää.

PerPo isännöi joukkueiden kauden toista kohtaamista poikkeuksellisesti Iin kunnassa, mistä Jussi Heino jakoi kehuja. – Ilman muuta onnistunut ottelutapahtuma. Ihmiset olivat ystävällisiä ja peliareena hyvä ja toimiva.

Ottelu starttasi vahvasti Hurrikaanin komennossa. Kahdessa ensimmäisessä erässä joukkue suoritti laaditun taktiikan mukaisesti, suurin pääpaino oli torjunta- puolustuspelaamisessa. Joukkueen torjuntapeli oli alussa myrkkyä, kahteen ensimmäiseen erään se nappasi peräti kahdeksan torjuntapistettä. Isoin pelote verkolla oli Suomalainen, jolle merkittiin viiteen erään kahdeksan torjuntaa. – PerPo ei missään vaiheessa peliä parantanut, mutta me aloimme tekemään virheitä pitkän erätauon jälkeen, Suomalainen moitti. Joukkueen kokenein antoi tunnustusta varsinkin Lauri Vanhaselle, joka esiintyi laidassa tehokkaasti. – Lauri oli tänään äijä, Suomalainen tykitti.

Kristers Dardzansin 29 pistettä ei enää ylitä uutiskynnystä, mutta Vanhasen 15 pistettä ja Miro Leinosen 12 pistettä ylittää. Vanhanen suoriutui myös vastaanottopelaamisesta kiitettävästi, ilman ainoatakaan virhettä. Leinonen sai edellisen pelin tapaan peliaikaa, ja kiitti jälleen luottamuksesta. Yli parimetrisen keskipelaajan hyökkäysprosentti oli 73%, eikä PerPo saanut miestä kiinni verkolla kuin kerran.

Vierasvoitto tiesi Hurrikaanin voittoputken venymistä viiden ottelun mittaiseksi. Samalla joukkueen suoritustasosta kertoo paljon se, että joukkue on jäänyt ilman pisteitä tällä kaudella vain kerran. Muista peleistä se on raapinut vähintään yhden pisteen. Ja viime viikkojen hirmukunto on nostanut joukkueen jo neljän joukkoon, ja nyt tähtäimessä on sarjan kärki.

Seuraavan kerran joukkue pääsee yrittämään voittoputken kasvattamista ensi lauantaina, jolloin joukkue matkaa toistamiseen Kyyjärvelle. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi Hurrikaanin vierasvoittoon 3-1.