891 päinen loimaalaisyleisö sai todistaa Hurrikaanin Mestaruusliigakauden toista voittoa Pielaveden Samposta 3-0 (25-17, 25-21, 25-18) lukemin. Kotijoukkueen vahvimmat pelaajat oli jälleen kerran hakkuri Mohamed Alhachdadi (17/+6), yleispelaajat Eemeli Kouki (8/+5) ja Luke Smith (13/+9) sekä passari Dima Dolgopolov.

Hurrikaani avaus: #6 Dima Dolgopolov, #8 Karri Kutinlahti, #10 C Eemeli Kouki, #11 Mohamed Alhachdadi, #13 Tuomas Koppanen, #16 Luke Smith ja #1 (L) Jesse Mäntylä.

Sampo avaus: #4 Antti Poikela, #7 Eetu Häyrinen, #10 Ville Heiskanen, #11 Tuomo Ikonen, #13 Jared Krause, #15 Aleksi Kaatrasalo ja #12 (L) Timo Tolvanen.

Hurrikaani Loimaa tuli todella vahvasti kauden toiseen otteluunsa kotikentällä. Avausottelun paras eli hakkuri Mohamed Alhachdadi aloitti ottelun iskulla ja ässäsyötöllä, jotka johtivat 2-1 tilanteeseen. Kotijoukkue pääsi vahvan hyökkäyspelinsä ansiosta erässä jo 7-4 lukemin johtoon, kun yleispelaajat Luke Smith ja Eemeli Kouki pääsivät esittelemään iskurepertuaaria.

Vierasjoukkue Pielaveden Sammolta vahvimmin peliin tuli hakkuri Eetu Häyrinen, jolle kanadalaispassari Jared Krause pelasikin useasti palloa. Avauserän lopulta Hurrikaanille käänsi vahva torjuntapeli. Kotijoukkue torjui avauserässä yhteensä viisi kertaa. Ensimmäinen erä kääntyi lopulta helpohkosti Hurrikaanille lukemin 25-17.
Hurrikaanin torjuntamuuri ottaa pisteen Antti Poikelan iskulyönnistä

Toisen erän ensimmäiset 10 pistettä oli molemmilta joukkueilta tasapaksua puurtamista. Sampo pelasi ensimmäisen erän tasollaan, mutta Hurrikaanin kone sakkasi jonkin verran. Etenkin syöttäminen oli epävarmaa.

Erä alkoi kääntyä tilanteessa 8-9 kotijoukkueelle, kun Hurrikaani otti kolme torjuntaa putkeen tasoittaen pelin ja siirtyen johtoon. Tämän jälkeen Sampo teki kolme virhettä putkeen ja Loimaalaiset karkasivat jo 13-10 johtoon. Tässä vaiheessa Sampon päävalmentaja Jukka Tuovinen otti erän ensimmäisen aikalisänsä. Tämän jälkeen vierasjoukkue ottikin kaksi pistettä putkeen itselleen, mutta Hurrikaanin johdossa edettiin tekniselle aikalisälle lukemissa 14-12.

Teknisen aikalisän jälkeen joukkueet tekivät vuorotahtiin pisteitä, mutta Hurrikaani repi pikku hiljaa eroa Sampo pelaajien virheiden myötä. Hurrikaani karkasi 23-19 johtoon Alhachdadin iskulla ja Smithin torjunnalla pakottaen vieraat aikalisän. Aikalisän jälkeen kapteeni Eemeli Kouki syötti ässän ja eräpalloja kotijoukkueelle. Ensimmäistä kahta eräpalloa ei Hurrikaani hyödyntänyt, mutta kolmannen joukkue käytti hyödykseen, kun Mohamed Alhachdadi iski erän kotijoukkueelle lukemin 25-21.

Joukkuekaverit riemuitsevat Eemeli Koukin ässäsyöttöä

Kolmannen erän alku oli hyvin pitkälti samanlainen, kuin toisenkin erän. Pisteiden teko vuorotellen jatkui aina tekniselle aikalisälle asti, jolle edettiin Sampon 13-14 johdossa. Pari pistettä myöhemmin vieraiden Mikko Väliaho syötti verkkoon ja Kouki pääsi syöttämään. Kapteenin syöttövuoro kesti hurjat yhdeksän syöttöä. Tämän aikana tuli mm. Kaksi ässää. Koukin syöttövuoron jälkeen loppupeli oli kosmetiikkaa, kun Hurrikaani johti lukemin 23-15. Ottelun päätti lopulta iskuun hakkuri Alhachdadi ja näin Hurrikaani nappasi toisen kotivoiton putkeen tämän kauden Mestaruusliigassa. Kolmas eräs Hurrikaanille lukemin 25-18.