Hurrikaani-Loimaa pesi kasvonsa CEV Cupissa kaatamalla kotisalissaan Itävaltalaisen SK Posojilnica AICH/DOB:n 3-2 (16-25, 25-19, 25-21, 22-25, 15-13) lukemin, mutta tippui pelaamaan eurokentillä Challenge Cup pelejä, koska AICH/DOB vei ensimmäisen osan Alpeilla 3-1 lukemin. 704 katsojan edessä parhaiksi pelaajiksi palkittiin kotijoukkueelta Ryan Jay Owens (18/+6) ja vierailta Kiryl Krasneuski (24/+19).

Avauskuusikot:
Hurrikaani-Loimaa: #1 (L) Jesse Mäntylä, #3 Konstantin Shumov, #6 Dima Dolgopolov, #10 Eemeli Kouki, #11 Mohamed Alhachdadi, #15 Matti Oivanen ja #16 Luke Smith.
SK Posojilnica AICH/DOB: #2 Kiryl Krasneuski, #4 Filip Palgut, #5 (L) Martin Nicolas Weber, #6 Peter Wohlfahrtstätter, #8 Peter Mlynarcik, #10 Nejc Pusnik ja #11 Danijel Koncilja.

Ottelun avauserä lähti tasaisesti liikkeelle. Hurrikaani johti erän ensimmäisellä teknisellä aikalisällä ottelua pisteen erolla 8-7 lukemin. 9-10 tilanteesta eteenpäin SK Posojilnica hallitsi peliä mielin määrin. AICH/DOB:lta onnistui kaikki, kun taas kotijoukkueelta ei mikään. Erän toiselle tekniselle aikalisälle edettiin vieraiden neljän pisteen johdossa (12-16). Hurrikaani-Loimaa ei saanut pelistään otetta oikein missään vaiheessa avauserässä. SK Posojilnican johtaessa erää viidellä pisteellä (13-18) Nicola Giolito teki lopun peliä kestäneen vaihdon, kun hän vaihtoi hakkurin ja passarin. Dima Dolgopolov ja Mohamed Alhachdadi joutuivat penkille Mauri Kurpan, ja Ryan Jay Owensin saadessa mahdollisuuden. Avauserää he eivät enää kääntäneet. Ensimmäinen erä lopulta vieraille 25-16 lukemin.

Toisen erän alussa Hurrikaani sai otetta pelistä hirmuisesti ja joukkue nosti oman pelin tasoaan paria pykälää ylemmäs. Toisen erän ensimmäiselle tekniselle aikalisälle kotijoukkue meni kolmen pisteen johdossa ja erän toiselle tekniselle seitsemän pisteen johdossa. Hurrikaanin torjuntapeli oli myrkkyä SK Posojilnicalle. Kaiken kaikkiaan toisessa erässä Hurrikaani-Loimaa torjui yhteensä kuusi kertaa pisteen arvoisesti. Keltamustilla oli parhaimmillaan kymmenen (20-10) pisteen ero erässä, mutta joukkue päästi AICH/DOB:n aina kuuden pisteen päähän lopulta vieden erän 25-19 lukemin.

Kolmas erä alkoi Hurrikaanin hallinnalla hyvän hyökkäys- ja torjuntapelin avittamana, mutta erän ensimmäiselle tekniselle aikalisälle edettiin AICH/DOB:n pisteen (7-8) johdossa. Teknisen aikalisän aikana Gioliton miehistö keräsi itsensä ja alkoi jälleen hallita peliä henkisellä puolella. SK Posojilnican valmennusjohto keskittyi 9-9 tilanteessa kritisoimaan pistetaulutoimintaa muutaman minuutin ajan ja tämä sekoitti vieraiden pelin niin pahasti, että Hurrikaani eteni erän toiselle tekniselle aikalisälle 16-14 johdossa. Tämän jälkeen kotijoukkue kovensi entisestään tahtia ja eteni kolmannen erän voittoon Ryan Jay Owensin loistavan hyökkäys- ja syöttöpelin voimin 25-21 lukemin.

Neljännestä erästä Hurrikaani-Loimaa tarvitsi voiton, mikäli joukkue olisi halunnut edetä kultaiseen erään taistelemaan jatkoon pääsystä. Erän alkupuolisko näyttikin keltamustien osalta todella hyvältä. Joukkue johti erän toisella teknisellä aikalisällä peliä jo 16-14, mutta menetti tämän jälkeen erän pienen nukahduksen vuoksi SK Posojilnicalle. AICH/DOB hyötyi kotijoukkueen syöttövirheistä reilusti ja nappasi erän itselleen 25-22 lukemin.

Tämä tarkoitti sitä, että pelattiin merkityksetön viides erä. Hurrikaani voitti sen 15-13 lukemin rennon pallottelun päätteeksi ja sitä myöden koko ottelun 3-2 erin.