Hurrikaani-Loimaalle 3-1 tappio ensimmäisessä CEV-cupin ottelussa Itävallassa

Hurrikaani-LOIMAA hävisi Itävallan joukkue AICH/DOB:lle keskiviikkona käydyn vierasottelun 3-1. Erät kirjattiin lukemin 25-22, 25-22, 21-25, 25-17.

Ensimmäinen erä alkuun tasainen. Kotijoukkueen vahva keskipelaaja Kosilja nappasi kuitenkin huikean kaulan 5 pisteen syöttövuorolla. Hurrikaani takkusi oman vastaanoton kanssa ja passipeli kulki omia uomiaan. Erä kaatui hyökkäysten tehottomuuteen ja omiin virheisiin. Passeja Alhachdadille ja Smithille erässä molemmille 6. Erä 25-22.
Toinen erä lähti Hurrikaanilta liikkeelle hieman vapautuneemmin ja Gioliton tekemä passari/hakkurivaihto selkeytti peliä huomattavasti. AICH/DOB:n keskipelaaja Wohlfahrtstätter pelasi vahvaa hyökkäyspeliä kotijoukkueen hakkurin säestäessä vahvasti rinnalla. Hurrikaanille syöttövirheitä toisessa erässä peräti 7. Vastaanotto lähti vähitellen sujumaan paremin. Erä 25-22.

Kolmannessa erässä Hurrikaanin vastaanotto selkeästi kohentui, mikä puolestaan näkyi hyökkäyspelin monipuolisuudessa. Torjuntoja erään 5kappaletta. Ryan Owens näytti vahvalla asenteellaan hyviä otteita hyökkäyspelissä. Kotijoukkue teki selkeästi enemmän suoria virheitä kolmannessa erässä. Erä 21-25.
Neljättä erää leimasi edelleen heikot hyökkäystehot, ainoastaan Ryan Owens pystyi antamaan vahvoja näyttöjä. Oman syötön helppous näkyi vastustajan vastaanotossa ja paikallinen passari pystyikin käyttämään monipuolisesti verkolla olevia pelaajia. Erä 25-17.

Päävalmentaja Nicola Giolito:
Kokonaisuudessa hyvä ottelu. Emme ole tottuneet vielä pelaamaan tämän tyylistä torjuntaa ja hyökkäyspeliä vastaan. Isoin ero ottelussa oli puolustuksessa, kotijoukkue puolusti melkein kaksi kertaa paremmin. Oma torjunta toimi suunnitelmien mukaisesti, melko hyvin, mutta aina kun pallo kimposi torjunnasta emme pystyneet puolustamaan riittävästi. Vastustajan syöttö ei ollut mahdoton, olisimme pystyneet parempaan vastaanottoon.

Toinen osa-ottelu pelataan 17.11.2015 Loimaan Liikuntahallissa klo:18.30. Tavoitteena on ottaa voitto seuraavasta osaottelusta ja viedä kultainen erä kotiyleisön kannustamana!