Valepa vs. Hurrikaani 3-2 (23-25,26-24,25-19,14-25,15-11)

Hurrikaani ja Valepa tarjoilivat lentopalloviihdettä viiden erän edestä. Kaksi Mestaruusliigan kärkipäähän ennakoitua joukkuetta eivät saaneet selvyyttä toisista ennen kuin viisi erää oli pelattu.

• Pelattiin tänään tasainen kamppailu puolin ja toisin. Toisen erän tappio harmittaa, sillä oltiin sitä johdolla jo 24-21, Tomi Rumpunen myönsi. Rumpunen, joka tänäänkin oli erinomaisella pelipäällä myönsi, että toisen erän voitto jatkopalloilla antoi Valepalle kolmanteen erään flow- tilan. – Kaveri voitti ne erät, joissa me tehtiin hölmöjä virheitä. Läpi ottelun oli itsellä sellainen olo, että homma on hyvin hanskassa, 13 pistettä merkkauttanut Rumpunen mietti.

Harvoin joukkueiden kohtaamisissa viime vuosien aikana Hurrikaani on päässyt määräämään edes osittain ottelun kulkua. Tänään se kykeni siihen. Loimaalaiset esittivät vahvaa ja tehokasta ”rakkikoiralentopalloa”, jonka sisäänajossa päävalmentaja Jussi Heino on onnistunut hämmästyttävän hyvin. – Nyt huilataan hetki ja nostetaan jalat ylös. Onneksi huomenna on uusi peli ja mahdollisuus palata voittokantaan, Rumpunen päätti.

Myös Heino oli pelin jälkeen osittain tyytyväinen. Paljon kehuttu hakkuri Arvis Greene jäi hyvin Hurrikaanin pihteihin ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Amerikkalainen pommituslaivue jäi vain kymmeneen pisteeseen sortuen kolmeen hyökkäysvirheeseen. – Saatiin kaveri hyvin kiinni ja puolustettua pallot takaisin peliin, Heino mietti.

Vaikka edellisten pelien kaltaista ässätehtailua ei tänään nähtykään, onnistui aloitussyöttöpelaaminen valmennuksen mukaan hyvin. – Vieraspelaamiseksi syöttöpeli oli ihan kelvollista. Ei mitään murskaavaa, mutta tehokasta.

Ottelussa Antti Ropponen saldosi 19pistettä, Rumpunen ja Eemeli Kouki 13.

Hurrikaani jatkaa pelaamista jo huomenna Ankkojen vieraana Vantaalla.