759 katsojaa saivat nauttia tiistai-iltana pronssiottelun tunnelmasta ja kiitettävän hyvästä tuomarityöskentelystä. Myös ottelussa nähtiin hienoa taistelua. Ottelun parhaina pelaajina palkittiin vierasjoukkue Leka Volleylta Eelis Karinen ja kotijoukkueelta Kosti Shumov.

Hurrikaani-Loimaa – Leka Volley 3-1 (24-26, 25-11, 25-21, 25-21)

Avausseitsikot: Hurrikaani-Loimaa: #3 Kosti Shumov, #6 Dima Dolgopolov, #10 Eemeli Kouki, #11 Mohammed Alhacdadi, #15 Matti Oivanen, #16 Luke Smith ja libero #1 Jesse Mäntylä Leka Volley: #1 Kristopher Johnson, #3 Chris Austin, #Eelis Karinen, #9 Greg Petty, #10 Josh Taylor, #18 Jukka Lehtonen ja libero #7 Juhani Hakala

Ensimmäisessä erässä saatiin jälleen kerran nähdä tasaista vääntöä Loimaan liikuntahallissa. Tällä kertaa Hurrikaani-Loimaa sai vastustajakseen Leka Volleyn Kuopiosta. Hurrikaanin raskas välieräsarja Vammalan lentopalloa vastaan näkyi pelin alkumetreillä. Lekan monipuolinen keskihyökkäys oli Hurrikaanin lähes mahdoton estää. Ensimmäinen erä Lekalle 24-26.

Lekan Chris Austin pääsi nautiskelemaan avauserässä

Toisessa erässä Hurrikaani tarkempana: Toinen erä oli Hurrikaanin täydellistä hallintaa. Kotijoukkue otti jo heti erän alussa muutaman pisteen eron vierasjoukkue Lekaan. Eemeli Koukin syötöt ja Matti Oivasen ”huittislainen leija” olivat vastustajalle myrkkyä. Hurrikaani ei missään vaiheessa antanut vastustajalleen ”turhia” pisteitä. Toinen erä Hurrikaanille tylyin lukemin 25-11.

Kolmas erä tiukasti Hurrikaanille: Vierasjoukkue Leka Volley tuli kolmanteen erään sisuuntuneena toisen erän tappiosta. Lekan johtaessa mentiin myös tekniselle aikalisälle tilanteessa 13-14. Hurrikaani pääsi peliin mukaan kuopiolaisjoukkueen tekemillä suorilla hyökkäysvirheillä. Myös Hurrikaanin hakkuri Mohamed Alhacdadi oli erän lopussa pysäyttämätön.

Kolmas erä Hurrikaanille lopulta 25-21. Vaiherikas neljäs erä: Neljännessä erässä molemmat joukkueet saivat nauttia vuorotellen johtajan asemasta. Tekniselle aikalisälle mentiin kotijoukkue Hurrikaanin johdossa 14-13. Neljännen erän loppupuolella nähtiin myös pitkiä ja tiukkoja palloralleja. Lopussa Hurrikaani oli kuitenkin lopussa hieman parempi ja voitti erän 25-21.

Loppupeli oli Alhacdadin näytöstä

Pronssinen mitali on katkolla Hurrikaanille torstaina pelattavassa ottelussa Kuopiossa Studentialla 14.4. klo. 18:30. Kuopioon lähtee myös fanibussi, josta saat lisätietoa Hurrikaanin facebook- ja nettisivuilta myöhemmin tänään.