Hurrikaani-Loimaa palasi perjantai-iltana voittojen tielle, kun kotikentällä Loimaan Liikuntahallissa kaatui LEKA Volley puhtaasti erin 3-0 (25-21, 25-21, 25-21). Hurrikaanin paras pistemies oli hakkuri Mohamed Alhachdadi (19/+7). Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Luke Smith (12/+2) ja Teemu Silventoinen vierailta (4/-2).
Hurrikaani avaus: #1 Jesse Mäntylä, #6 Dima Dolgopolov, #10 Eemeli Kouki, #11 Mohamed Alhachdadi, #13 Tuomas Koppanen, #15 Matti Oivanen ja #16 Luke Smith
LEKA Volley avaus: #1 Kristopher Johnson, #3 Chris Austin, #7 Juhani Hakala, #8 Teemu Silventoinen, #9 Greg Petty, #15 Timo Leikas ja #18 Jukka Lehtonen.
Ottelun avauserässä kotijoukkue Hurrikaani otti hallinnan heti itselleen. Kapteeni Eemeli Koukin syöttövuoro vei Hurrikaani-Loimaan jo 3-0 johtoon ennen kuin vierasjoukkue LEKA Volley pääsi ottelussa ensimmäistä kertaa tulostaululle.
Alun huuman jälkeen erä tasoittui huomattavasti ja joukkueet tekivät vuorotahtiin pisteitä eron pysyessä kolmessa. Erän huikein kohta nähtiin 10-6 tilanteessa, kun joukkueet pelasivat noin puolen minuutin pallorallin, joka lopulta päättyi vieraiden pisteeseen.
Tekniselle aikalisälle edettiin Hurrikaanin 14-11 johdossa. Aikalisän jälkeen kotijoukkue karkasi aina viiden pisteen päähän ja tilanteen ollessa 18-13 LEKA Volleyn päävalmentaja Lauri Hakala otti erän ensimmäisen aikalisänsä ja pyrki herättelemään joukkuettaan ja onnistuikin siinä. LEKA nousi aina kolmen pisteen päähän kotijoukkueesta ja näin Nicola Giolito oli pakotettu ottamaan aikalisä Hurrikaanin puolelta erän 19-16 tilanteessa.
Aikalisien jälkeen ero kävi lähimmillään kahdessa, mutta Hurrikaani klaarasi ottelun avauserän tästä huolimatta lopulta lukemin 25-21.

LEKA Volley aloitti toisen erän vahvasti. Vierasjoukkue johti erää jo 3-5 lukemin hyvien hyökkäys suoritusten voimin. Tämän jälkeen Hurrikaani käänsi jälleen pelin itselleen, kun australialaishakkuri Luke Smith astui syöttöruutuun. Smithin syöttövuoro kesti lopulta neljä pistettä ja näiden aikana herra syötti kaksi ässää. Kotijoukkueen johtaessa erää 7-5 lukemin LEKA Volley käytti erän ensimmäisen aikalisänsä.
Hurrikaani-Loimaan libero Jesse Mäntylä teki erässä pisteen, kun hänen nostonsa painui vierasjoukkueen kenttään. Tässä vaiheessa kotijoukkue lisäsi johtonsa 11-7 lukemiin.
Toisen erän teknisellä aikalisällä Hurrikaani johti peliä selvästi 14-9 lukemin. Toisen erän teknisen aikalisän jälkeinen aika oli tasaista. Vierasjoukkue nousi pikku hiljaa lähemmäksi Hurrikaania, mutta ei päässyt kahta pistettä (17-15) lähemmäksi. Lopulta kotijoukkue marssii selvään erävoittoon 25-21 lukemin.

Kolmannen erän ensimmäiset pisteet olivat jälleen tiukkoja ja joukkueet tekivät niitä vuorotellen. Hurrikaani kuitenkin karkasi LEKA:n hyvästä haasteesta huolimatta jo 8-5 johtoon, jonka jälkeen vieraat oli pakotettu ottamaan aikalisä.
Aikalisäkään ei tilannetta muuttanut vaan kotijoukkue jatkoi hyvää syöttö- ja hyökkäyspelaamistaan pitäen hallintaa pelistä itsellään. Tekniselle aikalisälle mentäessä Hurrikaani johti ottelua jälleen kolmen pisteen turvin 14-11.
Teknisen aikalisän jälkeen Hurrikaani-Loimaa tiukensi otettaan Matti Oivasen syöttövuorolla ja karkasi aina 16-11 johtoon ennen LEKA Volleyn päävalmentaja Lauri Hakalan ottelun viimeistä aikalisää.
Vieraat kirivät eroa kiinni aikalisän jälkeen ja LEKA Volley kävi aina hakkuri Timo Leikkaan ässäsyötön myötä kahden pisteen (20-18) päässä kotijoukkueesta. Kolmannessakaan erässä LEKA ei päässyt ratkaisuhetkillä paria pistettä lähemmäksi Hurrikaania.
Hurrikaani marssi lopulta kahden ensimmäisenkin erän tavoin lukemin 25-21 erävoittoon.
Hurrikaani-Loimaa jatkaa pelejään huomenna vieraissa Raision Loimua vastaan. Seuraava kotiottelu on luvassa ensi tiistaina, kun CEV-cupissa AICH/DOB SK Posolnica, Mestaruusliigan seuraava kotiottelu on ensi viikon lauantaina klo. 13:00, kun Raision Loimu saapuu kylään.