Hurrikaani varmalla otteella selkeään voittoon Porissa

Valepa – Hurrikaani 0-3 (17-25, 21-25, 13-25)

Aloituskokoonpanot:

Hurrikaani: Peacock, Matti Oivanen, Koppanen, Smith, Mutka, Mikko Oivanen, Mäntylä
Valepa: Esko, Carmody, Guymer, Kunnari, Jokinen, Sivula, libero Korhonen

Mestaruusliigakausi Hurrikaanin osalta avattiin tällä kaudella vierasvoitolla Isomäki Areenalla, jossa oli erinomaiset puitteet järjestää kauden avauksen tapahtumaottelu. 2314 katsojaa antoivat vahvasti viitteitä siitä, että vastaisuudessakin otteluita kannattaa ja pitääkin järjestää isoilla areenoilla.

Tomi Mutka nosteli pallot varmasti ylös

Ennakkoasetelmat otteluun olivat suorastaan herkulliset, kun vastaan asettuivat viimekauden välierävaiheen taistelupari Valepa ja Hurrikaani. Ottelu lähtikin alkuun liikkeelle joukkueiden vuorotahtiin tehden pisteitä. Erän puolivälissä Hurrikaani kuitenkin nappasi niskaotteen kotijoukkue Valepasta, josta ei päästänyt koko ottelun aikana irti. Ensimmäinen erä Hurrikaanille 17-25.

Toinen erä lähti liikkeelle Valepan alkuun viedessä jopa tilanteeseen 10-5. Hurrikaanin joukkue vaikutti kuitenkin koko ajan rauhalliselta ja vahvojen aloitussyöttöjen ansiosta nousi tilanteeseen 13-16. Erä jatkui 20 pisteeseen saakka tasaisesti, mutta lopulta Hurrikaani tuuletteli voittoon 21-25. Kolmannessa erässä Hurrikaanin vahva vastaanottotyöskentely ja tappavat sekä monipuoliset hyökkäykset siivittivät joukkueen vahvaan voittoon 13-25.

Harrison Peacock jakoi palloja tasaisesti hyökkääjille

Kokonaisuudessaan Hurrikaani oli vahvempi ja valmiimpi aloittamaan uuden kauden kuin vastustaja Valepa. Pelin pyörittäjänä vahvuutensa näytti Harrison Peacock ja hakkurin osastolla tulivoimaa käytti vahvasti Mikko Oivanen. Ottelun parhaana pelaajana Hurrikaanista palkittiin Mikko Oivanen ja Valepalta Urpo Sivula.

Hurrikaanin ensimmäinen kotiottelu pelataan tulevana lauantaina 22.10.2016 klo:17.00 Loimaan Liikuntahallissa, jolloin näytönhaluinen Hurrikaani laittaa varmasti katsomossa kaikilla sukat pyörimään jaloissa.