Selver- Hurrikaani 2-1 (25-20, 25-23, 18-25)

Aloituskokoonpanot:

Selver: Andres Toobal (p), Frederico Marretta (yp), Denis Losnikov (yp), Martti Rosenblatt (kt), Meelis Kivisild (kt), Lincoln Williams (h), Johan Vahter (lib)

Hurrikaani: Kalle Määttä (p), Eemeli Kouki (yp), Aivars Petrusevics (yp), Matti Oivanen (kt), Tuomas Koppanen (kt), Vladimir Cedic (h), Jesse Mäntylä (lib)

Avauspelissä 2-1 Pärnulle kärsityn tappion jälkeen vuorossa oli iltapeli Tallinnan Selveriä vastaan. Selver hallitsi avauserää, heidän onnistujia olivat italialainen yleispelaaja Federico Marretta ja australialainen hakkuri Lincoln Williams. Vasenkätinen rygbyä harrastanut aussijärkäle oli Hurrikaanin torjunnalle liki mahdoton pysäytettävä. Italialainen Marretta puolestaan teki tuhojaan syöttöruudussa. Hurrikaanin peli ei ole vielä täysin uomissaan ja sitä vallitsee kommunikaatio ja huolimattomuusvirheet.

Toiseen erään Hurrikaani sai avauserää paremman alun, mutta hankittu johtoasema kuihtui kasaan erän lopussa. Viimeisissä palloissa Selver oli Hurrikaania terävämpi ja yhtenäisempi joukkue. Ottelun kolmanteen erään Selver vaihtoi kentälle nuoria pelaajia Hurrikaanin jatkaessa tutulla kuusikolla. Nuoret pelaajat aloittivat erän todella hienosti, mutta aivan loppuun asti heidän puhtinsa kantanut. Hurrikaani voitti lopulta kolmannen erän selvästi ja sai hieman balsamia haavoilleen.

Huomenna Hurrikaani kohtaa latvialaisjoukkue Biolars Jelgavan, ottelu alkaa klo. 11. Ottelusta on tulossa livestream lähetys tämän päivän tapaan Hurrikaanin nettisivulle.