Biolars Jelgava- Hurrikaani 1-2 (17-25, 25-19, 25-27)

Aloituskokoonpanot:

Jelgava:  Agris Leitis (p),Andrejs Baburovs (yp), Roland Ozolins(yp) ,Peteris Aukmanis (kt), Eriks Baiks (kt), Matiss Gabdullins (h) Austris Stals (lib)

Hurrikaani: Kalle Määttä (p), Eemeli Kouki (yp), Aivars Petrusevics (yp), Matti Oivanen (kt), Tuomas Koppanen (kt), Vladimir Cedic (h), Jesse Mäntylä (lib)

Hurrikaani kukisti turnauksen viimeisessä pelissään latvialaisen Biolars Jelgavan 2-1. Pelin erät yksi ja kaksi ratkaistiin pitkälti syöttöruudusta. Avauserässä Hurrikaanin Eemeli Kouki syötti erän loppuvaiheilla hienosti. Koukin syöttövuorolla hankitut 6 pistettä käytännössä ratkaisivat erän Hurrikaanille. Toisessa erässä vuorostaan Jelgavan hakkuri Gabdullins johdatti syötöillään joukkueensa karkumatkalle.

Kolmas erä oli Hurrikaanin selvää hallintaa, mutta hankittu 21-16 johtoasema oli vaihtua tappioksi. Jelgava pääsi kahdesti ottelupallotilanteeseen, mutta Hurrikaani korjasi lopulta erä- ja otteluvoiton. Ratkaisupalloissa Hurrikaanin Tuomas Koppanen torjui hienosti Jelgavan keski-ja kuutospaikan hyökkäykset.

Alla Hurrikaanin valmentaja Ville Kakon yhteenveto turnauksesta.