Hurrikaani-Loimaa palasi joulun jälkeen kentälle väkevästi voittamalla ylivoimaiseen tyyliin Kokkolan Tiikerit selvin 3-0 (25-19, 25-18, 25-17) -lukemin. Hurrikaanin ykköstykki oli hakkuri Mikko Oivanen, joka iski pöytään tehot 28/+18. Tiikereiden paras pistemies oli Michael Hatch, joka teki 9/+2 pistettä.

Hurrikaani-Loimaa ja Kokkolan Tiikerit kohtasivat jo toistamiseen joulukuun aikana, ja jälleen Hurrikaani poistui ottelusta voittajana. Joulukuun alussa pelattu ottelu mentiin pitkän kaavan kautta, mutta keskiviikkona nähtiin kentällä vain yksi joukkue.

Ensimmäisessä erässä toissa vuoden finaalivastustajat etenivät käsi kädessä aina teknisen aikalisän jälkeiselle ajalle asti, mutta tilanteessa 17-17 ensin Antti Ropponen teki syöttövirheen, perään Tuomas Koppanen ässä ja tämän perään Tiikereiden Conor Eaton hyökkäysvirheen, ja ero olikin jo yhtäkkiä kolme pistettä. Tämä riitti kotijoukkueelle, joka kruisaili lopulta selvään erävoittoon lukemin 25-19.

Toisessa erässä Hurrikaani-Loimaa karkasi jo aiemmin Kokkolan Tiikereiltä, mitä ensimmäisessä erässä, sillä jo 16 pelatun pisteen jälkeen Hurrikaani johti neljällä (10-6). Tämän lähemmäksi erässä ei kotijoukkue vieraitaan päästänyt, joten erä lopulta 25-18 -lukemin loimaalaisille.
1012 katsojaa näkivät vaisun toisen erän jälkeen vielä suhteellisen tasaisen kolmannen erän. Kokkolan Tiikerit olivat selvästi petranneet ja pysyivät Hurrikaanin kyydissä aina tekniselle aikalisälle asti, josta kotijoukkue karkasi kolmen pisteen johtoon (17-14), eikä päästänyt vieraitaan enää lähemmäksi. Hurrikaanille kolmas erä 25-17 -lukemin ja koko ottelu 3-0.

Hurrikaani-Loimaalle ottelun 3-0 -voitto oli jo kauden 11. Mestaruusliigassa loimaalaiset pysyivät edelleen toisena VaLePan perässä. Ero sarjakärkeen on yksi piste, mutta keltamustilla on yksi peli vähemmän pelattuna.

Mikko Oivanen oli pelipäällä keskiviikkona.

Hurrikaani jatkaa pelejä ensi viikolla

Ensi viikolla on edessä Hurrikaani-Loimaan ehkäpä historian kovin ottelu, kun vastaan CEV-Cupissa asettuu italialaisjätti Trentino Volley. Liput torstaina 5.1. pelattavaan otteluun voit ennakkoon hankkia Ennakkolipusta sekä Prismasta.

Mestaruusliigassa Hurrikaani pelaa seuraavan ottelunsa ensi viikon sunnuntaina Savossa, kun joukkue lähtee LEKA Volleyn vieraaksi. Mestaruusliigan seuraava kotiottelu on tiedossa kahden viikon päästä keskiviikkona 11.1, kun Vantaan Ducks saapuu Loimaalle.

Hurrikaani-Loimaa – Kokkolan Tiikerit 3-0 (25-19, 25-18, 25-17)

Kokoonpanot

Hurrikaani-Loimaa: #1 (L) Jesse Mäntylä, #9 Tomi Mutka, #11 Harrison Peacock, #12 Tuomas Koppanen, #13 Mikko Oivanen, #15 (C) Matti Oivanen ja #16 Luke Smith.
Kokkolan Tiikerit: #3 Antti Ropponen, #4 (L) Dennis Del Valle, #6 Robert Seppänen, #7 Conor Eaton, #9 Antwain Aguillard, #13 Michael Hatch ja #17 Enderwin Herrera.

Liput Trentino -otteluun ovat nyt myynnissä – Hae heti omasi ennen kuin loppuvat!