Lentopalloseura Etta haki kaksi pistettä Loimaan Liikuntahallista hienolla 3-2 voitolla. Hurrikaani-Loimaa johti ottelua jo erin 2-0, mutta Olli Kuoksan johtama miehistö käänsi ottelun parhaaksi pelaajaksi palkitun Anssi Hakalan johdolla. Kotijoukkueen parhaaksi palkittiin Luke Smith.

Hurrikaani-Loimaa: #3 Kosti Shumov, #10 C Eemeli Kouki, #11 Mohamed Al Hachadadi, #12 Mauri Kurppa, #15 Matti Oivanen, #16 Luke Smith ja #9 (L) Tomi Mutka.
Lentopalloseura Etta: #2 Eetu Pennanen, #4 Anssi Hakala, #5 Niko Haapakoski, #7 Ville Kaksonen, #9 Jesper Jylhä, #15 Markus Väisänen ja #12 (L) Petteri Kiilunen.

Hurrikaani-Loimaa – Etta 2-3 (25-21, 25-17, 17-25, 22-25, 12-15)

Avauserässä Hurrikaani-Loimaa oli melko nukuksissa koko erän ajan eilisen Tampereella pelatun pelin johdosta. Oulusta eilen Valepan vieraaksi saapunut Etta oli alusta alkaen Hurrikaania valmiimpi peliin  ja mm. keskipelaaja Markus Väisäsen ja yleispelaaja Eetu Pennanen pelasivat todella vahvaa erää. Etta johti erää jo 17-15 ja 21-19 , mutta 21-19 tilanteessa Matti Oivasen syöttövuoro käänsi erän kotijoukkueelle lopulta 25-21 lukemin. Vierasjoukkue oli ensimmäisessä erässä selvästi niskan päällä, mutta ratkaisuvaiheessa ei peli kestänyt niin kuin olisi pitänyt.

Toinen erä selvästi Hurrikaanin:

Oulun Ettasta näkyi toisessa erässä pieni uskon puute ikävästi menetetyn avauserän jälkeen ja sitä myöden Hurrikaani-Loimaa pääsi melko helposti alussa johtoon sekä säätelemään pelin tempoa. Mm. Kentälle avauserässä Mohamed Al Hachdadin tilalle vaihdettu Ryan Jay Owens syötti kaksi ässää heti erän alkuun.Hurrikaanin syöttö- sekä torjuntapeli oli todella vahvaa toisessa erässä ja se vei loputkin mehut vieraiden puseroista. Lopulta erä kotijoukkueelle selvin 25-17 lukemin.

Hurrikaani iski alussa Ettaa terävämmin

Kolmannessa ja neljännessä erässä Etta jatkuvasti edellä:

Loistavan toisen erän jälkeen Hurrikaani-Loimaan otteista paistoi hyvänolon tunne, eikä kentällä tapahtunut enää ratkaisuja niin kuin ensimmäisessä ja toisessa erässä. Oulun Etta pääsi niskan päälle ja otti kolmannen erän itselleen selvin 25-17 lukemin.

Neljänteen erään Loimaan Liikuntahallissa odotettiin, että Hurrikaani tulee uudestisyntyneenä voittamaan sen, mutta toisin kävi. Hyökkäystehojen kadotessa kotijoukkueen peli oli käytännössä vain torjunnan varassa. Luke Smith pääsi muutaman kerran iskemään loistavasti torjunnan yli, mutta Pennanen vastasi vierailta mainiosti. Oulun Ettan saadessa laajalta rintamalta onnistumisia oli Nicola Gioliton johtamalla ryhmällä vaikeuksia. Erän lopulla oululaisilla oli viisi eräpalloa joista neljäs tuotti ratkaisun Pennasen iskun muodossa, kun pallo meni kotijoukkueen torjunnan kautta yli rajoista. 25-22 lukemin neljäs erä  Ettalle ja sitä myöden ratkaisua haettiin viidennestä erästä.

Etta nappasi lisäpisteen:

Ryan Jay Owens syötti heti päätöserän alkuun kaksi ässää ja johdatti Hurrikaanin 5-2 johtoon. Luke Smithin hurja isku kolmen metrin viivan takaa hetkeä myöhemmin vei kotijoukkueen jo 7-3 tilanteeseen ja pakotti Olli Kuoksan ottamaan toisen aikalisän viidenteen erään.

Aikalisä herätti lopulta vierasjoukkueen ja Anssi Hakalan johtama hyökkäys Niko Haapakosken loistavien passien myötä toi Ettan lopulta erässä tasoihin ja ohitse. Hurrikaani ei lopussa enää pystynyt vastaamaan energiselle vastustajalleen, joten viimeinen erä 15-12 lukemin vierasjoukkueelle.

Lopussa nähtiin kuitenkin Ettan voitontanssit

Hurrikaani pelaa seuraavan kerran kotiparketilla ensi keskiviikkona, kun vastaan asettuu Pielaveden Sampo. Ottelu alkaa klo. 18:30.